Disclaimer

DISCLAIMER

De informatie op deze website is met zorg samengesteld door Bosscher International. Bosscher International verstrekt middels deze website informatie over de diensten en producten welke door Bosscher International worden geleverd. Wijzigingen kunnen zonder meldingen worden aangebracht.

Bij onjuistheden en onvolledigheden over de opgenomen informatie en tarieven aanvaardt Bosscher International geen enkele aansprakelijkheid.

Bosscher International stelt alles in het werk om misbruik te voorkomen, doch kan het zijn dat foutieve informatie en/of berichten door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Hier ondervindt Bosscher International geen aansprakelijkheid van.

Verwijzingen van en naar sites die niet door Bosscher International worden onderhouden zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bosscher International zeer selectief is ten aanzien van de sites waarnaar en waarvan verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bosscher International worden onderhouden wordt afgewezen.

  • Bel mij terug!

    Geef aub uw naam en tel.nr....